VAKANTIEHUIS GANZENVLUCHT in De Cocksdorp

Boek ons vakantiehuis voor een heerlijke vakantie op waddeneiland Texel. Texel is een goed bereikbaar eiland voor een heerlijk weekeind en een fijne vakantie. De entree van De Cocksdorp op waddeneiland Texel is de Molenlaan. Op nummer 18 woont Herma. Zij heet u van harte welkom op 18a een fijn vakantiehuis.

Vakantiehuis Ganzenvlucht

Het vakantiehuis is een familiehuis met plaats voor 8 en in goed overleg uit te breiden naar 10 personen voor en maximaal 12 met kleine kinderen. Honden zijn tegen een kleine vergoeding welkom. Nu in de corona tijd kan er een flinke aanpassing gedaan worden, huurt u het hele huis met 4 of 5 max 6 personen is er ook een corona prijs aanpassing mogelijken het kan ook als u met 2 of 4 personen wil komen dat u de helft van het vakantiehuis huurt wat ook een behoorlijke prijs aanpassing geeft.
Aan de voorkant een terras en bomen waarachter de Molenlaan vandaar de weidsheid van het natuurgebied De Roggesloot met uitzicht naar de waddendijk. Aan de achterzijde van het huis grenst de grote tuin aan een weiland waar dikwijls paarden staan te grazen.
De kenmerkende stilte is hoorbaar in het zingen van vogels van velerlei pluimage, het gakken van de overvliegende ganzen en bij tijd en wijle het ruisen van de wind in het riet.

Vakantiehuis Ganzenvlucht

Een virtuele wandeling door vakantiehuis Ganzevlucht  wat klaargemaakt is voor de ontvangst van een grote familie, waaronder een baby en een peuter het had een heel goed overleg. wat er niet op staat is dat op begane grond naar beide woonruimtes een ingang is.

Klik op de foto hieronder om de virtuele tour te starten

Hoe werkt dit precies ? Op de eerste foto zie je vakantiehuis Ganzevlucht van voren, klik op de ballon om naar binnen te gaan.

Veel plezier met de wandeling

 

Afdrukken E-mailadres

texelevignet nl de en

Vanaf 1 januari 2017 geldt betaald parkeren in alle dorpen en bij alle strandslagen op Texel. Met een Texel e-vignet kunt u onbezorgd parkeren op heel Texel.

Meer informatie over Texel e-vignet